תחום משרה: שפים
אזור משרה: ירושלים
ניסיון קודם בתפקיד שף/ית תפעולי/ת ומעלה - חובה
רקע מלונאי - חובה
ניהול כולל של מחלקת המטבח והצוות הקולינרי (טבחים, סו-שפים, קונדיטורים וכו’).
פיתוח תפריטים יצירתיים בהתאם לקונספט המלון ולסטנדרטים של רמת 4 כוכבים.
שמירה על איכות, טעם, הגשה ואסתטיקה ברמה גבוהה.
פיקוח על רכש, הזמנות, ניהול מלאי ועמידה ביעדי תקציב.
הקפדה על נהלי בטיחות, תברואה והיגיינת מזון (HACCP).
הדרכה, הכשרה ופיתוח מקצועי של צוות המטבח.
שיתוף פעולה עם מנהלי המחלקות האחרות (מסעדות, אירועים, משקאות, הנהלה).
ניהול ובקרה על עלויות מזון (Food Cost) ורווחיות המחלקה